english netherlands

Import

Er zijn meer bedrijven in het verre Oosten dan er bomen in een bos staan. Als U in bv een stad als Wenzhou, in China, op zoek gaat naar een producent voor RVS fittingen en afsluiters, zult U er meer dan 1400 aantreffen. Allemaal beweren ze de beste en de goedkoopste te zijn. Waar moet U beginnen?

En als U de juiste gevonden heeft, hoe communiceert U met de directie? Hoe houdt U de kwaliteit in de gaten? Wordt het product op de juiste manier verpakt en verzonden?

Vaak gaan er jaren overeen voordat er van een gedegen samenwerking kan worden gesproken. Die jaren zijn tegenwoordig “verloren jaren”. Uw concurrent heeft een bedrijf als het onze in de hand genomen en profiteert al jaren van een voordeliger inkoopsprijs en pakt een deel van Uw markt af. Dan, na een paar leveranties, verandert Uw producent zijn prijzen, waardoor het financieel niet meer interessant is voor U om met hem zaken te doen, waardoor U weer opnieuw kunt beginnen.

Global Trade Solutions heeft al de hierboven herkenbare problemen getackeld door een immens groot netwerk van producenten en leveranciers op te bouwen. Voor elk product zijn er altijd meerdere back-ups bij gelijkwaardige andere producenten.  Doordat GTS groot inkoopt voor meerdere klanten kan zij beter onderhandelen over de prijs en de prijs langer vasthouden. Omringt door een groep specialisten heeft GTS jaren geleden potentiële leveranciers en producenten bezocht en gescreend en na een gedegen overweging al dan niet op hun lijst van goedgekeurde leveranciers gezet. Periodiek worden deze leveranciers en producenten bezocht door onze mensen en worden zij weer gescreend. Dit om bedrijfsblindheid te voorkomen.

Ook milieu aspecten en vraagstukken als kinderarbeid worden door ons bekeken en beoordeeld. Het is niet alleen de prijs die telt; wij doen onze zaken met een schoon en gerust geweten

De producenten en leveranciers die voor ons producten maken weten ook dat tijdens deze productie voor onze klanten, er ten aller tijde een medewerker van onze afdeling Kwaliteitsborging aanwezig is. Deze medewerker controleert het basis materiaal, de productie, het testen, verpakking en verscheping van Uw product. Alleen na goedkeuring van onze afdeling kwaliteitsborging wordt het product naar de haven van bestemming verscheept.

In het land van bestemming maken wij gebruik van de juiste bedrijven voor het afhandelen van de havenhandelingen. Daardoor is Uw product binnen No time vanuit de haven afgeleverd bij U in het magazijn